Gå til hovedinnhold

Kindle i hus

Idag kom UPS med min nye Kindle, og jeg er er mektig imponert! Den lille rakkeren har en helt utrolig skjerm - det ser nesten ut som om teksten er en del av en skjermbeskyttelse som skal tas av før bruk! Helt fantastisk! I tillegg har den en noe primitiv nettleser (denne er under utvikling) og mulighet for avspilling av bakgrunnsmusikk, både gjennom hodetelefoner og to innebygde høyttalere. Disse kan også brukes når man hører på lydbøker fra Audible, og om ut fra lyden som kom ut da jeg lot Adeles "Rolling in the Deep" runge (ja, overdrivelse) fra høyttalerne å dømme, er kvaliteten svært god.
Alt er egentlig svært godt på Kindle - man føler at man har et kvalitetsprodukt i hendene, og det liker Renate svært godt!

Ettermiddagen er blitt fylt med nedlasting av gratis klassikere fra Kindle Store, og imorgen blir det lesing på vei til jobb!

Som dere ser, er det kommet tre små bokanmeldelser i løpet av dagen, i tillegg til en lenke helt øverst som heter "Bokbutikken". Den er en forenklet utgave av amazon.com som omfatter de kategorier innenfor bøker og e-bøker som jeg anser som relevante, og ettersom jeg skriver om flere engelskspråklige titler, vil kategorien "Leselysttitler" vokse:-) Om dere handler gjennom Bokbutikken er det egentlig amazon.com dere handler hos, og deres vilkår gjelder, men jeg får en liten provisjon som, når den blir tilstrekkelig stor, vil bidra til å utvikle Leselyst: dere handler, amazon.com sender gavekort, jeg kjøper og leser flere bøker, dere får flere tips. Litt livets sirkel over det, med andre ord:-)

Det er også kommet et banner til venstre. Jeg vil imidlertid understreke at jeg, til tross for mitt åpenbare ønske om at dere skal handle hos amazon gjennom bloggen min, ikke vil skryte av priser eller produkter dersom det ikke kommer fra hjertet. Mine meninger er ikke til salgs, men jeg drifter og betaler for fem domener og to webhoteller, og det blir noen kroner i året som går av samme pott som bokkjøp!

Kommentarer

  1. Jeg har hatt min elskede Kindle siden november 2010 og ... ingen over ingen ved siden! :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger, kommentarer, supplerende informasjon og alt annet som er relevant og formidles i en ålreit tone. Usaklige, frekke og ufyselige kommentarer vil bli slettet.