Gå til hovedinnhold

Gjenoppliving

Jeg innså nylig at denne bloggen har ligget død i nesten et år. Komplett meningsløst!
Jeg skammer meg, og lover å skjerpe meg.
"Særlig...", tenker du kanskje, og himler med øynene. Men jeg tror på prosjektet mitt, og det burde du gjøre også!
Jeg har nemlig redefinert det. Først og fremst skal jeg åpne for innblanding fra dere. Jeg lover avstemninger. Har jeg flere bøker jeg vurderer å lese, vil dere kunne stemme på hvilken jeg skal prioritere. Det vil bli konkurranser. Ordentlige konkurranser med premier.

Jeg vil at denne bloggen skal bli en kilde til lettfattelige litteraturtanker, og jeg vil endre noe:
Når jeg forteller andre mennesker at jeg er på masterprogrammet innenfor allmenn litteraturvitenskap, spør de gjerne "å, da leser du mye, da? Du kan vel alle klassikerne på rams?".
Men det er jo ikke sånn. Jeg har lest mye i mitt liv, og jeg elsker å sette meg ned med en god bok. Imidlertid føler jeg at koselesingen, bøkene jeg fortærer av pur entusiasme, har avtatt de siste årene fordi tiden ikke strekker til.

Den tiden skal være over nå. Jeg skal begynne å lese av lyst, og dere skal få være med!

Øverst til høyre ser dere en modul med navnet "Leselisten" etterfulgt av noen klassikere. Mange har sikkert lest dem i engelsktimene på videregående, eller på andre måter blitt kjent med dem. Det har ikke jeg (jeg leste istedenfor "Holes", noe jeg har hatt stor glede av i ettertid), men når sommeren er over, har dette forhåpentligvis endret seg.

Kommentarer