Gå til hovedinnhold

Lesevenn hos Ark!

Hei, dere! Jeg er blitt plukket ut som lesevenn for bokhandelen Ark, hvilket vil si at jeg snart mottar en bok fra dem i posten, som så skal leses og anmeldes her på bloggen! Håper det kan gi meg et velfortjent spark bak - jeg har jo skrevet så lite her!
Det har selvfølgelig å gjøre med at jeg har så mye å gjøre og føre, og da blir det lite tid til lesing av ting utenfor pensum, og hittil har pensum kun vært et par skuespill (dog i ulik språkdrakt - leste nylig Bjørnsons "En Fallit" på tysk, et språk jeg ikke kan... Skuespillet i seg selv er forøvrig lesverdig, og er tilgjengelig bl.a. gjennom Dokumentasjonsprosjektet) og litteraturteori. Det lar seg vanskelig anmelde! Har dog planer om å skrive litt om Anil's Ghost av Michael Ondaatje snart - må bare finne ut hvor i all verden jeg lagret notatene mine om den hen...

Kommentarer